Invändig rekond i Uppsala

Om man har en bil man använder ofta inser man snabbt hur kort tid det tar innan bilen är smutsig och dammig invändigt. Dessutom kan interiören få fläckar och delar som instrumentbräda och annat kan mattas ner och repas. Har man husdjur i bilen är det också en faktor som göra bilen smutsig fortare.

Invändig rekond i Uppsala för alla sorters bilar

Vad ingår vid invändig rekond?

Ofta kan man snabbt dammsuga ur en bil på egen hand, men med jämna mellanrum är det också bra att ge bilen en riktig storstädning. Om man lämnar in bilen på invändig rekond i Uppsala rengörs både bilens klädsel, mattor och paneler. Kraftiga men skonsamma rengöringsmedel som inte skadar bilens delar används.

Vid önskemål kan man ofta även begära så kallad röksanering samt husdjurssanering. Då används särskilda metoder för att ta bort till exempel röklukt, djurlukt och päls som lätt fastnar i säten och liknande. Ofta behandlas också paneler, glas, plast och andra detaljer med medel som gör att de behåller glans och färg längre.

Jämför olika firmor

Om man ska lämna in sin bil på rekond är det bra att läsa några recensioner om olika firmor. Det är en fördel att veta om andra blivit nöjda med den service de fått i förhållande till priset. Dessutom är det bra att jämföra vilka behandlingar man får för ett och samma pris hos olika firmor. Hos vissa kan man få flera olika behandlingar till ett billigt pris, medan man hos andra firmor får betala dyrt för enstaka behandlingar och åtgärder.

Ge bilen den bästa vården

Om man vill vara säker på att bilen alltid ska se bra ut på insidan kan det vara en bra idé att lämna in den på rekond med jämna mellanrum. Där går bilen igenom en noggrann städning och flera behandlingar för att insidan ska dofta gott, och se bra ut länge. Om man köper en ny bil är det ofta rekonden som ger “nybilslukten”, och den vill man gärna njuta av länge.