Helbilsrekond i Uppsala

Vill du skämma bort din bil ordentligt? Då bör du satsa på en helbilsrekond i Uppsala. Efter rekonden kommer du ha en bil som är skinande ren, har ett bra lackskydd och som har återfått sin nybilskänsla. Många väljer att göra en rekond innan det är dags att sälja sin bil för att få ett bra slutpris men tänk på att det är bra att göra det här regelbundet.

Utsidan när du gör helbilsrekond

Det första som görs på utsidan av bilen är en tvätt för att få bort salt, smuts och tjära. Efter tvätten poleras lacken för att få bort alla små repor. Du kan oftast välja att lägga till en vaxförsegling. Med vaxförsegling får du ett mycket bra skydd av din lack som gör det svårare för all sorts smuts att fastna och bilen kommer också vara enklare att tvätta. Utöver detta ingår oftast maskintvätt och rengöring av fälgar.

Helbilsrekond i Uppsala ger en skinande ren bil

Insidan när du gör helrekond

Det som brukar ingår när det gäller insidan är dammsugning av hela bilen och tvättning av alla mattor. Bilens alla fönster kommer att putsas samt alla detaljer inne i bilen och insidan av dörrarna. Har du fått någon fläck som inte går bort från till exempel ett säte kan du lägga till en klädseltvätt. Om du har problem med dålig lukt i bilen kan du även få hjälp med detta. Bilen kommer att kännas som ny efter rekonden.